Charity Bazaar

by Victoria

Декември продължава да бъде все така приказен, макар коледното настроение в София да се усеща единствено по красивите украси сред магазини, ресторанти и кафенета.

А тази неделя (4 декември), за коледното (ни) настроение се е погрижил „Международния женски клуб – София“, който за поредна година организира своя Благотворителен базар, чиито средства ще бъдат използвани за различни благотворителни проекти. Базарът е с начален час 11:00 и ще продължи до 17:00 часа, с вход от 3лв.

Концепцията на базара е съвсем простичка и създаваща настроение. Участие вземат различни държави, които предоставят на посетителите техните традиционни храни и напитки. Организират се разнообразни форми на забавление, има и щандове със стари антикварни книги, почти архивни касетки за касетофон, щандове с дрехи, техника и куп други интересни неща, които не сте и предполагали, че ще намерите.

Ако все още ви липсва коледното настроение и се чудите как да си прекарате неделята, то това е една прекрасна възможност да си изкарате вълшебно по декемврийски и да потърсите по някое друго подаръче за близък и далечен. Гарантирано, атмосферата е празнична и сгряваща. А във въздуха се носи аромат на вино, защото традиционно се пие по много – основно греяно вино с парченца ябълка.

И както се казва, In vino veritas!