Art Point of Sofia

by Victoria

Днес докато се разхождах в кварталния магазин (а.к.а Mall of Sofia) очите ми засякоха нещо ново, интересно и заслужаващо внимание, а именно Art Point of Sofia.

Бях едновременно изключително изненада и възхитена от това, което видях. Една колона, цялата облепена с плакати за концерти и постановки, едни арт столчета с малка масичка, на която можеш да намериш стар куфар с флаери за различни събития, както и няколко картини на стативи, които се продават.

Art Point of Sofia е новото място, където можем да си купим билети за кино, театър, концерт, фестивал, изложба и какви ли не други културни и интересни събития.
Честно да си призная за мен това е едно от най-смислените неща, които можеха да направят точно на това място. Това би ни спестило време в обикаляне и чакане по опашки, за да си купиш билет, както и малко пари, които бихме дали, за да си ги купим същите билети чрез куриер.

Мястото само ни привлича да се спрем, да разгредаме и просто да си харесаме къде искаме да отидем идния вторник, сряда или събота. Шарено и толкова градско!

Art Point of Sofia се намира точно след като влезнеш от задния вход  на Mall of Sofia, срещу магазин Fox.

Надяваме се на повече такива „спирки“.